13-daagse cruise The Lower Volga (Engels- en Duitstalig)

Moskou – Oeglitsj – Yaroslavl – Nizjni Novgorod – Kazan – Samara – Saratov – Volgograd – Astrakhan

Deze cruise voert van Moskou naar Astrakhan aan de Kaspische Zee en wordt uitgevoerd op de luxe Volga Dream. Op deze bijzondere cruise is Tony Brenton, de voormalige Britse ambassadeur in Rusland, als speciale gast aanwezig. 

De steden Moskou, Oeglitsj en Yaroslavl worden ook bezocht tijdens de cruises van Moskou naar Sint Petersburg (voor info zie elders in deze brochure). Nizjni Novgorod is de vijfde stad van Rusland. Bijzonder is het mooie 16e eeuwse Kremlin. Kazan is de hoofdstad van de autonome republiek Tatarstan. In Kazan treft u eveneens een bijzonder Kremlin aan. Ook herbergt de stad de grootste moskee van Rusland. Samara is een typisch Russische stad waar een stadsbezichtiging op het programma staat. Tevens wordt het luchtvaartmuseum bezocht en het lokale bier geproefd. Saratov herbergde lange tijd een grote populatie Duitsers, ook wel Volga-Duitsers genoemd. Het was ook de stad van de eerste kosmonaut, Yuri Gagarin. Volgograd kent u waarschijnlijk beter onder de naam Stalingrad. Hier vond één van de grootste slagen uit de Tweede Wereldoorlog plaats. De slag om Stalingrad was een keerpunt in de oorlog. Eindpunt van de reis is Astrakhan. De Volga mondt hier uit in de Kaspische Zee. Astrakhan is bekend vanwege de kaviaar die hier vandaan komt. 

Vertrekdatum: September (elk jaar)

Prijs: vanaf € 2.985,- (excl. vlucht) p.p. op basis van verblijf in een 2ps.hut. 

Neem voor het reisprogramma en prijzen contact met ons op via e-mail. (vertrekdata kunnen afwijken van bovenstaande informatie)

Deze reis wordt uitgevoerd door Eurocult-Lito Reizen. Zij zijn aangesloten bij ANVR, SGR en Stichting Calamiteitenfonds Reizen.
 

13-daagse cruise The Lower Volga (Engels- en Duitstalig)

VISUM

Wij kunnen uw visum voor Rusland verzorgen voor Euro 89 pp (voor Belgen Euro 125 pp + Euro 37 koerierskosten). Wij kunnen e.e.a begeleiden.