5-daagse geheel verzorgde individuele reis Moskou

Deze reis laat u uitgebreid kennismaken met de hoofdstad van Rusland. U vliegt met KLM, overnacht in een goed middenklasse hotel en wordt terzijde gestaan door een professionele Engelstalige gids (Nederlandstalig op aanvraag).

Programma

Dag 1:
Bij aankomst wordt u op de luchthaven opgevangen door onze chauffeur die u  naar uw hotel brengt.

Dag 2:
De volgende dag haalt uw gids u op voor een uitgebreide stadsbezichtiging waarbij u de belangrijkste bezienswaardigheden te zien krijgt. Daarnaast wordt u rondgeleid langs enkele van de mooiste metrostations van de vermaarde Moskouse metro en gaat u naar de Arbat, de levendige hoofdstraat.

Dag 3:
Na het ontbijt wordt u opgehaald door uw gids die u meeneemt naar het Rode Plein. U ziet hier onder andere de veelkleurige Basilius kathedraal, het mausoleum van Lenin,  het imposante luxe warenhuis Gum en de muren van het Kremlin. Vervolgens bezoekt u het Kremlin met zijn vele bezienswaardigheden van binnen.

Dag 4:
Vrije dag. U kunt ook kiezen voor een optionele excursie naar bijvoorbeeld het Novodevitsji klooster, één van de belangrijkste en best bewaard gebleven kloosters van Rusland, of de Tretjakov Galerij, het belangrijkste museum van Moskou met een grote collectie Russische kunst.

Dag 5:
Transfer naar de luchthaven; terugvlucht

Deze reis wordt uitgevoerd door Eurocult-Lito Reizen. Zij zijn aangesloten bij ANVR, SGR en Stichting Calamiteitenfonds Reizen.
 

Reisdata en prijzen 2013

Dagelijks vertrek

Prijs: € 795,-

toeslag 1-ps.kamer:
€ 198,-

De prijzen zijn gebaseerd op deelname door minimaal 2 personen.

Inbegrepen
Retourvlucht met KLM; transfers; goed middenklasse hotel met ontbijt; excursieprogramma inclusief toegangsgelden met professionele Engelstalige gids

Niet inbegrepen
Visum (kan door ons verzorgd worden).