6-daagse georganiseerde reis Moskou - Ontdekking van een bijzondere stad

Deze leuke stedentrip boordevol excursies is de ideale mogelijkheid om Moskou te ontdekken. U vliegt naar keuze vanaf Amsterdam (Schiphol), Brussel of Düsseldorf naar Moskou. Na aankomst brengt de transfer u naar het gunstig gelegen 4-sterren hotel Katerina City waar u verblijft op basis van logies en ontbijt. Optioneel kunt u een excursiepakket boeken zodat u aan de hand van een lokale gids nog meer uit uw stedentrip naar Moskou haalt.

Programma optioneel excursiepakket

Dag 1:
De 3-daagse excursie gaat van start. U wordt opgehaald bij uw accommodatie voor een privétoer naar de belangrijkste bezienswaardigheden van Moskou: Rode Plein met de beroemde St. Basil Kathedraal, Manezh Plein en Tverskaya Straat, Poklonnaya Heuvel en Victory Park, opgedragen aan de overwinning van het Sovjetleger op Nazi Duitsland.

Dag 2:
Vandaag ontdekt u het 'hart van Moskou', het Kremlin. De toer over het Kremlin is inclusief een bezoek aan een drietal kathedralen: de Maria Hemelvaart Kathedraal, de Aankondigings Kathedraal en de Aartsengel Cathedral, een blik vanaf de Klokkentoren van Ivan de Grote en een bezoek aan de historische Tsarenklok en het Tsarenkanon. Na de lunchpauze (op eigen gelegenheid) bezoekt u de eerste autovrije straat van Moskou, Oud Arbat, waar u straatartiesten en -schilder kunt bewonderen. Deze straat geeft een uitstekende mogelijkheid om wat lokale souvenirs in te slaan.

Dag 3:
U bezoekt de Tretyakov Gallerie. Dit wereldberoemde kunstmuseum wordt beschouwd als het paradepaardje van de Russische beeldende kunst. Het is vernoemd naar Pavel Tretyakov die zijn privé-collectie doneerde aan de stad Moskou.

Excursies inclusief
- Privé-vervoer in voertuig met airco
- Ophalen en afzetten bij uw accommodatie
- Lokale gids
- Entreegeld voor Kremlin en kathedralen, Tretyakov Gallerie

De excursieduur voor de eerste dag bedraagt 4 uur, de tweede dag 6 uur en de derde dag 4 uur.
 

Reisdata en prijzen 2013

U kunt deze reis het gehele
jaar door boeken.

Prijzen per persoon op basis van
2 personen:

Hotel Katerina City
**** logies + ontbijt:
€ 995,- p.p.

Toeslag 1 persoons kamer:
€ 428,-

Toeslag hoogseizoen:
Mei, juni, juli: € 100,- p.p.

Toeslag rechtstreekse vlucht
met KLM vanaf Schiphol:
€ 75,-

Inbegrepen
Vlucht vanaf Amsterdam,
Brussel of Düsseldorf,
transfers, ontbijt

Niet inbegrepen
Eventuele verzekeringen,
visum (kan door ons worden
verzorgd), optioneel
excursiepakket zoals
beschreven (€ 250,- op basis
van mininaal 2 personen)

Toeslag excursie 1 persoon:
€ 225,-