6-daagse stedentrip St. Petersburg - Proef de cultuur

Deze stedentrip heeft een prima prijs-kwaliteitsverhouding. U vliegt naar keuze vanaf Amsterdam, Brussel of Düsseldorf naar Sint Petersburg waarna een transfer u naar uw accommodatie brengt. U overnacht in het mooie 4-sterren hotel Holiday Inn Moskovskye Vorota, waar u verblijft op basis van logies en ontbijt. Tijdens uw 6-daagse verblijf in het prachtige Sint Petersburg heeft u ruim voldoende tijd om de stad te verkennen. Indien gewenst kunt u een 3-daagse excursie bijboeken zodat u onder leiding van een gids alle facetten van het schitterende Sint Petersburg leert kennen.

Programma optionele excursie

Dag 1:
Op dag twee wordt u opgehaald bij uw accommodatie waarmee uw 3-daagse excursie van start gaat. Dag 1 van deze 3-daagse prive-excursie toont u de belangrijkste bezienswaardigheden van Sint Petersburg: Nevsky Prospect, de levendige hoofdstraat van Sint Petersburg, de Kazan Kathedraal, de Kerk van het Verspilde Bloed, zo genoemd omdat hier op 1 maart 1881 Keizer Alexander II werd vermoord. Na de lunch (op eigen gelegenheid) brengt u een bezoek aan de Hermitage, één van 's werelds beroemdste musea. Hier worden meer dan 2,7 miljoen items tentoongesteld. Het bestaat uit zes verschillende gebouwen, waaronder het Winterpaleis, de kleine-, de oude-, en de nieuwe Hermitage.

Dag 2:
Vandaag staat een excursie naar Pushkin op het programma met entree tot het Ekatarina Paleis. Dit prachtige barokke gebouw was de favoriete zomeresidentie van keizerin Elizabeth en Katharina de Grote. Het hoogtepunt van het paleis is de zogenaamde Amber Kamer.

Dag 3:
Vandaag voert de excursie naar één van de eilanden van Sint Petersburg waar u het Peter en Paul Fort met een bezoek vereert. Dit was het eerste gebouw in Sint Petersburg dat werd opgetrokken om noordelijke stad van Peter de Grote te beschermen tegen aanvallen van buitenaf en is nu hét symbool van de stad. Daarnaast brengt u een bezoek aan de St. Isaac's Kathedraal, ooit de belangrijkste kerk van de stad en de grootste kathedraal van Rusland.

Inclusief
- Privé-vervoer in een auto met airco
- U wordt opgehaald en afgezet bij uw accommodatie
- Plaatselijke gids
- Entreegeld voor de Hermitage, Ekatarina Paleis, Peter en Paul Fort en St. Isaac's Kathedraal

De eerste dag van de excursie duurt 3 uur, de tweede dag 5 uur en de derde dag 4 uur.
 

Reisdata en prijzen 2013

U kunt deze reis het gehele
jaar door boeken.

Prijzen per persoon op basis van
2 personen:

Holiday Inn Moskovskye Vorota
**** logies + ontbijt:
€ 840,- p.p.

Toeslag 1 persoons kamer:
€ 250,-

Toeslag hoogseizoen:
Mei, juni, juli: € 100,- p.p.

Toeslag rechtstreekse vlucht
met KLM vanaf Schiphol:
€ 75,-

Inbegrepen
Vlucht vanaf Amsterdam,
Brussel of Düsseldorf,
transfers, ontbijt

Niet inbegrepen
Eventuele verzekeringen,
visum (kan door ons worden
verzorgd), optioneel
excursiepakket zoals
beschreven (€ 245,- p.p. op basis
van mininaal 2 personen)

Toeslag excursie 1 persoon:
€ 200,-