16-daagse Treinreis Grand Transsiberië Express met Nederlandstalige reisleiding

De mogelijkheid bestaat om de legendarische Transmongolië treinreis per luxe privé trein te maken. U hoeft niet met koffers te slepen, maar kunt uw gemak nemen in uw eigen huis op wielen. Deze trein beschikt uitsluitend over luxe coupés, waarvan sommigen met eigen douche/toilet, over 2 restaurants, een bar en een wagon waar lezingen gegeven worden.

In Moskou, Irkoetsk, Oelan Bator en Beijing wordt overnacht in luxe hotels, de rest van de reis in uw eigen coupé. U wordt rondgeleid in Moskou, Kazan, Ekaterinburg, Novosibirsk, Krasnojarsk, Irkoetsk, bij het Baikalmeer, in Oelan Oede, Oelan Bator en Beijing. Verder kunt u aan boord van de trein lezingen bijwonen en van achter uw treinraam genieten van enkele van de mooiste streken ter wereld, zoals Siberië en de Gobi Woestijn. U reist in een internationaal gezelschap met een Engelstalige tourdirecteur en lokale Engelstalige gidsen. Alle maaltijden zijn inbegrepen.


Klik hier voor een korte video van de Grand Transsiberië Express

Deze reis wordt uitgevoerd door Eurocult-Lito Reizen. Zij zijn aangesloten bij ANVR, SGR en Stichting Calamiteitenfonds Reizen.

Stuur ons een email om meer informatie en prijzen op te vragen voor deze prachtige treinreis met de Grand Transsiberie Express met nederlandse of engelstalige reisleiding (afhankelijk van vertrekdatum)
 

Vertrekdata en prijzen wijzigen elk jaar

Vertrek
Oostwaarts (Moskou - Beijing) met Nederlandstalige reisleiding 


Westwaarts (Beijing - Moskou) met Engels- of Duitstalige reisleiding


Prijs
 Er zijn diverse categorieën coupés. Prijzen variëren van € 3.180,- tot
€ 11.490,-.