Vliegtickets Amsterdam - Moskou (rechtstreeks)

Tegen zeer scherpe en marktconforme tarieven kunnen wij uw vliegtickets tussen Amsterdam en Moskou verzorgen. Indien u er voor kiest om rechtstreeks vanaf Schiphol naar Moskou (en vice versa) te vliegen dan heeft u de keuze uit de volgende luchtvaartmaatschappijen:

- KLM
- Vliegtickets.nl (vliegtickets vergelijken)

Bij het aanvragen van een (vrijblijvende) offerte kunt u als voorkeur de gewenste luchtvaartmaatschappij vermelden. Indien de vluchten met de betreffende luchtvaartmaatschappij beschikbaar zijn op de door u aangegeven reisdata zult u deze met 'all in prijs' van ons ontvangen. Wij zetten de vluchten dan voor u in optie (geldigheidsduur optie afhankelijk van luchtvaartmaatschappij) zodat de genoemde prijzen vast staan. Na uw goedkeuring boeken we de vliegtickets daadwerkelijk voor u in. Indien de vluchten niet beschikbaar zijn, krijgt u van ons een overzicht van de mogelijkheden en prijzen van andere luchtvaartmaatschappijen. Deze prijzen zijn dan op basis van beschikbaarheid.

Omdat de olympische winterspelen in 2014 in Rusland - Sochi plaatsvinden kunt u ook vliegtickets boeken naar Sochi (Rusland).

De afstand tussen Amsterdam (Schiphol) en Moskou (vliegveld) is circa 2470 kilometer.