Vliegtickets Rusland

Tegen zeer scherpe en marktconforme tarieven kunnen wij uw vliegtickets naar Rusland verzorgen. Wij bieden de mogelijkheid om vliegtickets te boeken naar iedere gewenste bestemming. Op de steden Moskou en Sint Petersburg kunt u, indien gewenst, rechtstreeks aanvliegen. Voor alle overige bestemmingen moet u rekening houden met minimaal één tussenlanding.

Wij bieden onder meer vluchten aan vanaf Amsterdam (Schiphol), Brussel en Düsseldorf met de volgende luchtvaartmaatschappijen (IATA gecertificeerd):

- KLM
- Rossiya
- Aeroflot
- Brussels Airlines
- Air Berlin
- Scandinavian Airlines
- Polish Airlines
- Austrian Airlines
- Swiss
- Lufthansa
- Czech Airlines
- Malev

Bij het aanvragen van een (vrijblijvende) offerte kunt u als voorkeur de gewenste luchthaven van vertrek en de gewenste luchtvaartmaatschappij vermelden. Indien de vluchten met de betreffende luchtvaartmaatschappij beschikbaar zijn op de door u aangegeven reisdata zult u deze met 'all in prijs' van ons ontvangen. Wij zetten de vluchten dan voor u in optie (geldigheidsduur optie afhankelijk van luchtvaartmaatschappij) zodat de genoemde prijzen vast staan. Na uw goedkeuring boeken we de vliegtickets daadwerkelijk voor u in. Indien de vluchten niet beschikbaar zijn, krijgt u van ons een overzicht van de mogelijkheden en prijzen van andere luchtvaartmaatschappijen. Deze prijzen zijn dan op basis van beschikbaarheid.