14-daagse groepsreis met cruise over het Baikalmeer inclusief vluchten (Duitstalig)

Route: Irkoetsk – Listvianka – Baikalmeer – Moskou

Bij deze reis vliegt u eerst via Moskou naar Irkoetsk . Tijdens een 4-daagse cruise maakt u uitgebreid kennis met het wondermooie Baikalmeer. Het is het grootste zoetwaterreservoir ter wereld met een unieke flora en fauna. Het is zonder meer één van de mooiste plekken op aarde. Behalve met het Baikalmeer maakt u ook kennis met de historische Siberische stad Irkoetsk en met het aan het Baikalmeer gelegen dorp Listvianka. In de plaats Ust-Orda leert u de levenswijze van de Burjatten kennen, een Mongools volk dat hier al eeuwen gehuisvest is. U reist met de trein over het Baikalspoor, één van de mooiste stukken van de Transsiberische spoorlijn. Op de terugreis maakt u een tussenstop in Moskou waar u de laatste twee dagen verblijft en wordt rondgeleid langs de belangrijkste bezienswaardigheden.  

Vertrekdata: 14 juni en 2 augustus

Prijzen vanaf € 3.980,- p.p. op basis van verblijf in een 2ps.kamer/hut.  

Email ons voor het uitgebreide programma en de prijzen.

Deze reis wordt uitgevoerd door Eurocult-Lito Reizen. Zij zijn aangesloten bij ANVR, SGR en Stichting Calamiteitenfonds Reizen
 

14-daagse groepsreis met cruise over het Baikalmeer inclusief vluchten (Duitstalig)

Visum
Wij kunnen uw visum voor Rusland verzorgen voor Euro 89 pp (voor Belgen Euro 125 pp + Euro 37 koerierskosten). Voorwaarden en prijzen kunt u bij ons via email aanvragen.