Sochi / Sotchi / Sotsji

Dit is een van de meest populairste Russische vakantie ressorts gelegen in de Krasnodar gebied aan de Zwarte Zee. De stad is omgeven door schitterende natuur, even buiten de stad ligt een natuurreservaat beschermd door Unesco. De stad is gesticht in 1838 als een nederzetting van Alexandrie, en in 1898 kreeg de stad zijn huidige naam. De stad en zijn omgeving werd tijdens het Sovjet regime gebruikt als een vakantie gebied van de hoge Sovjet functionarissen . Sochi was ook een populaire plek van Stalin waar zijn vakantiehuis stond. Het inwoneraantal is ongeveer 320.000 mar in de zomer komen er miljoenen mensen om hier hun vakantie door te brengen. Ook staat de stad bekend om haar sportfaciliteiten, enkele voorbeelden van de goede sportopleidingen zijn Maria Sharapova en Yevgeny Kafelnikov. Kortom een stad waar veel wordt geïnvesteerd in moderne faciliteiten voor de Moskouse jetset, maar ook een plek waar de natuur wordt beschermt.

In 2014 vinden de olympische winterspelen van 2014 plaats in Sosji (Rusland), van 7 februari t/m 23 februari worden de spelen gehouden en indien u de winterspelen van 2014 in Sochi / Sotsji wilt meemaken kunt u gemakkelijk een vliegticket / hotel boeken in Sotsji via Rusland.nl

Wanneer je in Sotsji bijvoorbeeld schaatsen op de spelen wilt bijwonen is het aan te raden eerst kaarten voor de Olympsiche spelen te bemachtigen voordat u vliegtickets naar Sotsji gaat boeken, je kunt ook via een tussenstop in Moskou naar Sotsji vliegen, de reisduur / vliegtijd valt reuze mee met een paar uurtjes ben je er. Een hotel in Sotsji is gemakkelijk te boeken voor uw verlijf in Rusland tijdens de olympische winterspelen van 2014!

Bekijk hier hotels in Sotsji


Stedentrips Rusland :
Moskou en Sint Petersburg

De leukste stedentrips naar Rusland. U kunt bij deze stedentrips naar Moskou en Sint Petersburg zelf kiezen of u de steden individueel wilt verkennen of deel wilt nemen aan een uitgebreid excursie pakket.

Groepsreizen :
Rusland, Moskou en St. Petersburg inclusief excursies

Deze geheel verzorgde reizen bieden u de mogelijkheid om onder begeleiding van deskundige en enthousiaste gidsen nader kennis te maken met de belangrijkste bezienswaardigheden van Rusland.

6-daagse Stedentrip Moskou :
Ontdekking van een bijzondere stad

Ontdek Moskou, de schitterende hoofdstad van Rusland, tijdens deze 6-daagse stedentrip. 3 dagen met indrukwekkende excursies en genoeg vrije tijd om Moskou op eigen houtje te ontdekken.

Riviercruises :
Ontdek Rusland vanaf het water

Voor wie Rusland wil leren kennen zonder gesleep met koffers en vermoeiende verplaatsingen, zijn deze riviercruises de ideale oplossing. U reist comfortabel, veilig en ontspannen.

6-daagse stedentrip Sint Petersburg :
Proef de cultuur

Een bezoek aan Tsarenstad St. Petersburg was nog nooit zo interessant. Een volledig verzorgde stedentrip inclusief 3 dagen excursies naar al het moois dat de stad te bieden heeft.

Treinreizen :
Per spoor door het indrukwekkende Rusland

Reizen door het uitgestrekte Rusland met één van deze beroemde lange afstandstreinen is één van de meest fascinerende manieren om een interessant stuk van de wereld te ontdekken.

Rusland.nl
Handige informatie en tips
 - Anapa
 - Azov
 - Biysk
 - Bor
 - Bratsk
 - Chita
 - Dubna
 - Gukovo
 - Kazan
 - Kharp
 - Khimki
 - Kizhi
 - Koersk
 - Kovrov
 - Kurgan
 - Kyzyl
 - Miass
 - Mirny
 - Murom
 - Omsk
 - Orsk
 - Oryol
 - Penza
 - Perm
 - Pskov
 - Ryazan
 - Samara
 - Sarov
 - Sochi
 - Surgut
 - Syzran
 - Tambov
 - Tomsk
 - Tuapse
 - Tula
 - Tver
 - Ufa
 - Uglich
 - Vyborg

  © Rusland.nl
  Owned by Holidays.nl